Madspild er ikke kun et etisk og miljømæssigt problem - det er også en økonomisk udfordring. Ifølge Fødevarestyrelsen smides over 1,2 millioner tons mad ud hvert år i Danmark, hvoraf to tredjedele stammer fra fødevarebranchen. Med stigende krav fra både forbrugere og lovgivning er der behov for en mere struktureret tilgang til at reducere madspild og -tab.
På dette webinar stiller vi skarpt på, hvordan en systematisk tilgang, med afsæt i den kommende ISO 20001-standard, hjælper fødevarevirksomheder med at måle, analysere og reducere madspild gennem hele værdikæden.
Kort om standarden
ISO 20001 er en kommende international standard, der skal hjælpe fødevarevirksomheder med systematisk at reducere madspild og -tab gennem hele forsyningskæden. Standarden , der i øjeblikket er i DIS-udgave og forventes udgivet i 2026, indeholder konkrete retningslinjer for måling, analyse og forbedring.
Har din virksomhed allerede andre ISO-standarder, så er du allerede godt på vej for ISO 20001 kan nemt integreres med øvrige ISO-standarder, da den også bygger på High Level Structure (HLS).
Som deltager på webinaret får du indsigt i:
- Baggrunden for ISO 20001 og fordele ved standarden
- Muligheden for at blive pilotvirksomhed og bidrage til den endelige udformning
Hvem bør deltage?
Webinaret er målrettet dig, der er fødevareproducent, kvalitets- og bæredygtighedsansvarlige, ledere og beslutningstagere inden for fødevarebranchen.
Hvorfor bør du deltage?
Webinaret giver dig en unik mulighed for at få viden om ISO 20001-standarden, der kan styrke din virksomheds bæredygtighedsprofil, forbedre økonomisk performance og sikre compliance med fremtidige krav.
Dagens oplægsholder
Dagens oplægsholder er Lone Hansen, Market Leader Food & Retail fra Bureau Veritas.
Lone Hansen
Webinaret koster ikke en krone, men det er forbeholdt vores nyhedsbrevmodtagere, hvorfor tilmelding til vores nyhedsbrev er obligatorisk. Du kan naturligvis altid afmelde dig, hvis du ønsker.